Selfportraits, Face & Outfit of the Day, Eid

Eid day #1—2016

________ 2016-07-09 ________

Som alltid är Eid-veckan alltid så jäkla stressig! Har knappt haft tid till annat än att planera för nästkommande dag och sitter nu här med +500 bilder som jag ska gå igenom. Tänkte att jag börjar med första dagen även om jag inte riktigt fick till så bra bilder som jag hade önskat. Det var ändå en väldig bra dag och vi drog t.o.m ut och fotade! Synd att det blev så sent så bilderna blev lite brusiga…

Här har ni iaf min outfit! Körde på en rosa-röd blommig shalwaar kameez och kände mig som kärleksguden Aphfrodite haha! Håret satte jag i en fläta och jag körde på DESSA fina örhängen. Halsbandet var lite too much då jag redan hade för mycket färg överallt, så det skippade jag helt och hållet.

//T R A N S L A T I O N; Eid-week is always so busy so I’ve barely had any time to do… anything! Was thinking I would show you guys my outfit for the first day? I don’t really have any HD pictures, unfortunately, since I was out of routine and it took us 6 hours to get ready… ahem. Anyway! I wore THESE earrings but without the necklace, since I already had too much going on with the colors. My shalwaar kameez made me look like a Greek goddess of love Aphfrodite haha!

& sedan några familj-bilder på det ↓
//and some family-pictures on that ↓


Leave a comment?


Comments

No comments yet.

Feed for comments on this post.

Post A Comment