List/Surveys

Week 7—2016

________ 2016-02-26 ________

MOMENTS FROM THE PAST WEEK


- När jag stängde i fredags. Åh vad jag stortrivs på jobbet just nu! Det känns så skönt att komma igång på riktigt och veta vad man ska göra. Hatar att gå runt som ett frågetecken haha!
>> When I closed last friday! I love my job right now, finally feels like I’m in the right place and know what to do what and when. I hate walking around like a questionmark ugh.

THINGS ON MY MIND RIGHT NOW

 • Ibland kan jag sitta och bli så jävla bitter på allt och ingenting. Det minsta lilla kärleksförklaring stör skitet ur mig UGH. För att sedan lugna ner mig och lyssna på typiska Bollywood love songs haha! Humörsvängningar med stort H. Vad är det med mig?!
  >> - It’s seriously so sick to still have mood swings at this age?! I mean… I’m 22 next month.

 • Jag har aldrig förstått mig på ALT codes?! Jag använder de själv här på bloggen men det är OMÖJLIGT att göra de själv?! Haha!
  >> - I’ve never understood how to do Alt codes?!

 • Sitter på nålar och väntar på min fetebeställning av kläder. Åh, material love <3
  >> —Wishing my huge order from India arrives soon. Yes.

TIPS, FAV & MISC

 • Easel-appen laddade jag ner för några veckor sen, men använde den aldrig! Den är så bra! Ni kanske har sett bilder med feta typography rakt på bilden? Japp! Nu behöver ni inte sitta och fixa timvis i PS, den här är så användarvänlig den kan bli <3
  >> - I downloaded Easel a few weeks ago, but totally forgot about the app. Think someone recommended it on a random studyblr… Anyhow you guys must’ve seen those fat typographies on random nature shots? Especially on instagram? Yes ;) Download the app—you’ll thank me later!

Leave a comment?


Comments

No comments yet.

Feed for comments on this post.

Post A Comment