Quotes, Feelings & Thoughts, Mix

Mujhee Dard pe phir bulana

________ 2015-07-08 ________

Hej! Herregud va dött det har varit här då! Har försökt uppdatera lite men att redigera bilder har känts så jobbigt. För att inte nämna värmen som härjade (i 3 dagar? haha!) i kalla Sverige och då orkar man ju inte så mycket?

Vi är även inne i sista ashran när det gäller Ramadan vilket kort och gott betyder att det exakt är 10 dagar kvar tills vi får säga hejdå till denna blessed month för att sedan vänta in den om ett år igen om vi har tur. Hjärtat sörjer ibland att tiden inte räcker till. Jag önskar att vi kunde få 5 olika Ramadan varje år, jag känner mig otillräcklig och dum & oerhört korkad som har slösat bort så mycket tid & zikr redan även om jag har gett hela mitt det här året för första gången. Jag vill så mycket men gör så lite? Varför tröttnar jag när jag läser Taraweh men inte när jag sitter timvis framför datan? Jag har tjuvlyssnat på musik även om jag lovade mig själv att respektera våra gemensamma regel i huset—något vi har haft sedan dag 1. Jag vet inte. Jag känner så mycket men har så svårt att få det ut i ord.

Nästkommande 9 dagar kommer jag att göra all i min makt för att försöka förbättra mig. Quran ska påbörjas, flera surats ska läras och viktigast; alla namaaz ska läsas i tid. Herregud vad jag är lat när det kommer till det. Ni känner väl alla till när man springer och ber de sista 10 minuterna för man bara inte orkade? Åh… If we do our best to obey Allah and follow His commands in this life, we will have nothing to fear in this life at the time of death or in the hereafter. We are confident in Allah’s promise of Paradise for those who work hard to earn this great reward. —Jag måste få bort rädslan.


Leave a comment?


Comments

No comments yet.

Feed for comments on this post.

Post A Comment