Superficial, Mix

My makeup

________ 2015-04-06 ________

Det här är vad jag behöver när jag ska sminka mig till vardags. Tycker att det är kul att höra vad andra använder så tänkte “varför inte göra ett inlägg om det själv?” Använder mest drugstore-produkter eftersom my main hobby är foto, men också för att jag aldrig riktigt testat andra produkter än dessa. Gillar jag något så vill jag helst inte byta till något annat och det värsta jag vet är när man mitt i all “jag ska testa nytt” råkar köpa en foundation som kostat en skjortan (jaaa… 400 är skjortan för mig) och den ändå är skit.

ANYWAY! Back to this ↓

1. Ögonbrynspennan från ISADORA (20 BLACK), kostar 89:- Kanske inte bästa som finns på marknaden men sedan jag började rita mina ögonbryn, har jag använt denna. Mest för att den är lätt att måla med men också för att jag inte är så värst bra med gel. Ibland kan den då “crease’a” väldigt lätt men händer inte alltid.

2. Mascara från LOREAL (FALSE LASH TELESCOPIC) för runt 169 kr i butik. Dock billigare på nätet har jag för mig. Jag har väldigt väldigt svårt för mascaror tycker jag. Har aldrig hittat någon som ger mig wow-effekt (enligt mig) och tycker att ALLA jag har testat hittills har varit likadana. Även denna tyvärr… Så nej, är nog inte nöjd med denna. Dock använder jag den ändå, i brist på annat. Tips på bra mascaror?

3. Foundation borste från SEPHORA (Mineral powder) som kostade 139 kr. Denna köpte jag när jag fick nys om att alla faktisk inte lägger foundation med fingrarna haha! Snackade med en tjej på Sephora och hon rekommenderade denna. Tycker den gör bra jobb men har å andra sidan inte riktigt testat andra brushes? Dock så är den väldigt bra på att suga hälften av produkten så kanske inte ligger på topp 5 ändå haha!

4. Min everyday-foundation (CLAIR LIGHT 23 BEIGE NATURAL) från Sephora, som jag har använt i två år nu! Den ger nästan fulltäckning men kanske lite för oljig? Tycker ibland att den kan “creaser” väldigt lätt, men andra dagar sitter den perfekt! Kostar runt 159 kr :)

5. En random rouge-borste som jag köpte på flygplatsen i Köpenhamn innan vi skulle lyfta mot Pakistan år 2013. Den är väldig fin men inte någon höjdare annars. Tror den låg på en hundring?

6. Puderborste från REALTECHNIQUES för runt 139 kr. Köpte den för några månader sen och den är väl okej. Inte använt den särskilt mycket, men mer till puder runt ögonen!

7. Eyeliner från ISADORA (Colorful eyeliner Black 10) för runt 89 kr. Väldigt bra och är väldigt nöjd med denna faktisk! Den finns i vattentät och “glossy” look men den jag använder är matt och jag ÄLSKAR matt eyeliner. Känns så fint och stilrent!

8. Rouge från H&M som kostade runt 50 kr (väldigt utsuddad på bakgrunden men står något med bronzer-color). Den är i en väldig fin brun färg och ger precis det jag vill ha från den haha! Love


1 comment.


1 Comment

On 2015-04-07 Anonymous said:

Hej

Undrar vartifrån du köpt sephora produkterna? Jag bor i England och här finns det ingen sephora butik. Köpte du online från deras hemsida? I så fall hur lång tid tog det för delivery?

sv; Hej! I och med att jag bor i Helsingborg så finns det ju tyvärr ingen Sephora här heller… Så jag sticker till Malmö eller Köpenhamn för att köpa de haha! Lite för långt, men så behöver man inte heller dra dit mer än 1 gång varannan månad, så det funkar :D Har tyvärr ingen erfarenhet av deras webshop, tror faktisk det blir dyrare med frakt osv :/

Back | To the top

Feed for comments on this post.

Post A Comment