Everdaylife, High School & Uni, Mix

Now if you never shoot, you’ll never know

________ 2015-01-20 ________

Det var den banimej den längsta bussresan någonsin :( Vaknade så trött idag och visste redan då att jag ej skulle orka med något efter skolan men envis som jag är satt jag kvar på bibblan ändå. Försökte läsa i boken vi hade tills idag och när jag kände att jag sov mer än läste drog jag hem. Sov på tåget, stationen och bussen. Gjorde allt jag kunde för att hålla mig vaken, lyssnade på högsta volym musik, tänkte på dåliga saker men nä. Somnade hela tiden. Har ni någonsin upplevt att ni somnar på bussen och när ni då vaknar med ett ryck känns det som om man har sovit för länge men bussen fortfarande är på väg att svänga in som den var innan du somnade? Händer mig alltid -.- haha!

Måste också bara påpeka med STORA BOKSTÄVER HUR JÄVLA IRRITERANDE DET ÄR ATT MOBILEN ÄR SÅ BEROENDE AV VÄDRET! Nu är det femte gången min iPhone dör BARA för att det är kallt ute. Jag laddade till 78% idag och vad händer? Den drar ner till 25% med ett, så irri asså >.<

Så nu ska jag vila! Ansiktsmask och chai, here I come


Leave a comment?


Everdaylife, High School & Uni, Movies, Videos & TV-shows

Bombs are going off inside your chest

________ 2015-01-19 ________

Idag vaknade jag till snööö! Tjocka små snöflingor föll medan jag gjorde ve mig till uni. Eftersom det var första dagen så gjorde vi inget mer än att snacka om de olika delkurserna, träffa föreläsarna och få en bild över SOL så vi inte gick vilse. Eftersom jag redan har varit student på Lunds Universitet innan så stängde jag bara av hjärnan och gick in på Tumblr haha! Slutade halv tre och stack då till biblioteket för att hitta böckerna vi skulle ha som kurslitteratur. Tur nog hittade jag nästan alla, så där sparade man en tusenlapp :D

Passade på att filma lite imorse när jag ändå vaknade relativt tidigt. Tyckte videon blev helt okej för att ändå har varit nybörjare. Hade dock gillat om den var längre då musiken bara tar slut abrupt, men men! Enjoy ♥

Kom ihåg att välja högsta kvalitet! 1080 hd


Leave a comment?


Everdaylife, High School & Uni

Every lie was soaking

________ 2015-01-13 ________

Hur får man rätt på sin sleeping pattern? Har inte kunnat somna förrän klockan 9 PÅ MORGONEN varje dag sen förra veckan. Ser inte fram emot att jobba eller börja uni igen haha! Kommer säkert inte kunna sova och vara dö-trött hela dagen åh >.< Ska kolla jobb-schemat sen, har inte alls koll på vilken dag jag ska jobba.. Idag vaknade jag faktisk till ett mejl jag hade väntat på. Jag har kommit in på Litteraturvetenskap-linjen! Efter att ha studerat engelska i två år tycker jag att det är dags att ge sig åt svensk litteratur. Det kommer krävas timmar med plugg men jag längtar ändå lite.

Ser ni för övrigt i menyn? Nu kan ni hitta mig på Deviantart, Flickr & Pinterest!Leave a comment?


Everdaylife, High School & Uni, Mix

Tentaplugg

________ 2014-12-26 ________

Har suttit med tentaplugg de senaste…. hela dagen! Börjar faktisk få ont i halsen och huvudet nu också, tror en dunder förkylning är på väg, so better jump in bed before it gets worse. Vi ses imorgon!


Leave a comment?


The Weeknd, High School & Uni, Stills

Never stopped you letting me get hold of

________ 2014-12-18 ________

Hemma efter en låååång dag! Haha även om det bara var 3 timmar totalt, kändes det mer som om jag spenderade hela min dag i skolan idag. Lyssnade på olika dikter och tolkningar och gjorde min egen såklart. Nu måste jag bara göra klart min essay (sista biten kvar) och sedan ska jag börja plugga inför slut-tentamen som är i januari :) Hämtade ut min tenta i översättning också, bläää va korkade fel jag hade gjort! Man skulle nästan tro att jag pratade svengelska på högsta varv haha! Nä ush. Såg också resultatet på sista deltentamen i ordkunskap och där fick jag 16. Aldrig under 15 iaf (stolt).

Aja, för mycket skola nu. Imorgon ska jag jobba från 16-22 och hinner knappt komma hem innan kalendern visar lördag. Har även jobb på söndag och tisdag och sedan får jag mini-lov då jag ska tillbaks på jobbet lördag igen. HA det!


1 comment.


High School & Uni, Mix

My days end best when this sunset gets itself

________ 2014-12-18 ________

Sitter här med en fullbordad presentation av min dikt som jag ska redovisas imorgon. Jag valde One Art av Elizabeth Bishop (om det ringer någon klocka för er så att säga :p). Kan nästan allt i huvudet men känner jag mig väl så kommer jag bli fruktansvärt nervös precis innan allt börjar och glömma stora delar av redovisningen. Men hoppas det går bra såklart!

Sitter iaf vid min fina stora rymliga skrivbord. Love <3


Leave a comment?


High School & Uni

Now it’s three in the morning

________ 2014-12-17 ________

Idag vaknade jag till ett sms som gjorde mig lite nervös. Resultat ifrån historia-tentan var inlagt på LADOK. Jag var såååå himla nervös då jag helst inte vill plugga samma skit igen 48 gånger samtidig som jag ska göra 2 andra omtentamen. Men jag fick 21 av 25 möjliga :D Känns underbart att äntligen vara klar helt och hållet med en delkurs haha! Nästa blir att kötta översättning och grammatik iaf, önska mig lycka till!

Äeh, nu måste jag göra klart litteratur-essän. Måste bara skriva conclusion sen är jag klar! :D


Leave a comment?


Everdaylife, High School & Uni, Portraits

151214

________ 2014-12-16 ________

Idag lovade jag mig själv att göra klart litteraturs-essayn som ska lämnas in på fredag. Vill så hemsk gärna lägga mer tid på poetry presentations vi har på torsdagen så det var antigen det eller att stressa ihjäl. Körde dock fast där ett tag (hatar att skriva introductions haha!) men fick tips om att skriva på svenska först och sedan översätta och såklart rätta lite här och där; sagt och gjort √. Har bara kvar lite finputs sen är allt klart :D Känns så skönt.

Imorgon vart jag äntligen ledig men ska åka in till en workshop som jag har med min grupp. Ska diskutera lite poems och sedan smäller det på torsdag. Apropå uni så sökte jag såklart fortsättningskursen från och med 18 januari men nu börjar jag tveka lite… Vet inte. Hade varit kul att testa något nytt haha! Chameleon soul eller? :p Det enda som riktigt sitter kvar i flera årtal är nog Rohi. Kan ej sluta älska hans existens, åh :⁆

Min fina lillebror fyllde 12 år idag—GRATTIS HJÄRTAT! JAG ÄLSKAR DIG <3


Leave a comment?


Everdaylife, High School & Uni

And everything you had got destroyed

________ 2014-12-14 ________

Ser att det är massa som klickar in här och undrade om det är något särskilt som intresserar er? Vill gärna veta isf :) Idag har jag praktisk taget legat i sängen hela dagen. Vaknade vid 13-tiden och har pratat med hjärtat sedan dess. Håret luktar bajs (inte bokstavligen haha) så måste faktisk duscha snart! Har tänkt mig att raka benen och måla naglarna, dags att ta hand om sig själv? Tycker att jag slarvar som attans under vinter-halvåret :( T.o.m mina händer är så jädrans torra att det gör ont.. Om jag får tid så kanske jag postar ett inlägg om mina favoriter under vinter-halvåret? Får se :D Hoppas ni har en fin söndagskväll!

Klickade in på CSN.se idag och såg att jag ÄNTLIGEN har blivit beviljat studiemedel. Att det skulle ta 3 hela månader? Sjukt…


Leave a comment?


Everdaylife, High School & Uni, Selfportraits, Face & Outfit of the Day

Aapna naam badal doon

________ 2014-12-12 ________

Idag stod det en tenta från 8-11 på schemat. Hade ingen aning om vart det låg så fick skjuts av bästa bästa klasskamrat. Skönt med körkort, kanske själv skulle ta tummen ur röven och börja på körkort jag med? Aja, tentan gick helt okej. Har inte för höga förhoppningar dock.. Känner mig så trött på engelska + har ont i nacken 24/7 :( Vill ingenting blä.

Iaf, drack varm choklad på EH i väntan på tåget och sedan var jag hemma redan vid 12 :⁆ Drog igång en rejäl photoshoot när jag väl var hemma haha! Hade jättedålig ljus så finns brus lite här och där med på bilderna men blev nöjd med resultatet :)


Leave a comment?